Finland

Ota yhteyttä
  • New-Property-Casualty-banner - Image
AIG

AIG on yksi maailman johtavista vahinkovakuutusyhtiöistä, joka palvelee asiakkaitaan 160 maassa ja markkina-alueella ympäri maailmaa. Yhtiö on perustettu vuonna 1919. Suomessa AIG on toiminut vuodesta 1988 lähtien.

AIG tarjoaa vahinkovakuutusratkaisuja maailmanlaajuisesti yli 70 miljoonalle yritys- ja yksityisasiakkaalleen. Yhtiön tuotevalikoimaan kuuluu satoja erilaisia tuotteita ja palveluita.

Lisätietoa AIG:n tuotevalikoimasta ja palveluista Suomessa saat oheisesta esitteestä ja ottamalla yhteyttä AIG Finlandiin.

Lehdistötiedotteet

Esite

Vakuutusyhtiö Chartis on järjestellyt uudelleen yhtiön eurooppalaisia vakuutustoimintoja luoden yhden vakuutusyhtiön Euroopan talousalueelle ja Sveitsiin. Osana uudelleenjärjestämisprojektia Chartis on toteuttanut sovellettavat säännökset ja lait huomioiden rajat ylittävän fuusion ja vakuutuskannan luovuttamisen ja samassa yhteydessä kaikki avoinna olevat vahingot siirtyvät Chartis Europe S.A. sivuliikkeeltä AIG Europe Limited sivuliikkeelle. Sulautuminen ja vakuutuskannan luovuttaminen tulevat voimaan 1.12.2012.

Muutokset eivät edellytä asiakkailtamme tai yhteistyökumppaneiltamme minkäänlaisia toimenpiteitä, eivätkä vaikuta vakuutusehtoihin tai vahinkojen käsittelyyn. Samat asiantuntijatiimimme palvelevat asiakkaitamme vakuutus- ja vahinkoasioissa jatkossakin. Myös yhteystietomme pysyvät ennallaan.

Tietosuojakäytäntömme säilyvät ennallaan, ja käsittelemme AIG:ssa henkilötietojanne yhtä luottamuksellisesti kuin tähänkin asti. Lisätietoja tietosuojakäytännöstämme saatte sivun alalaidassa olevasta linkistä.

Ottakaa meihin yhteyttä mikäli kaipaatte yksityiskohtaisempia tietoja yhtiörakenteemme muuttumisesta. Lisätietoja.