AIG Europe S.A. sivuliike hoitaa suomalaisia asiakkaitaan ammattitaidolla ja kokemuksella Suomessa. Kaikki korvauspäätökset ja muut kotimaisiin vakuutuksiin liittyvät asiat hoidetaan Suomessa. Asiakaspalvelukielet  ovat suomi, ruotsi ja englanti.   Matkahätäpalvelu on auki vuoden jokaisena päivänä ja tuntina. AIG:n vahva kansainvälinen tunnettavuus ei jätä matkailijaa pulaan! 

 

AIG Suomen sivuliike on osa Luxemburgissa kotipaikkaansa pitävää vakuutusyhtiötä, AIG Europe S.A:ta. AIG:lla on oikeus myöntää vakuutuksia kaikkialla Euroopan unionin alueella. Suomessa AIG toimii osoitteessa Kasarmikatu 44, 00130 Helsinki.   

 

AIG:n kansainvälinen menestys viimeisten 60 vuoden aikana perustuu kestävien ja innovatiivisten vakuutustuotteiden kehittämiseen. Tuotekehityksessään ja palvelutarjonnassaan AIG keskittyy ensisijaisesti asiakkaiden muuttuvien ja erilaisten tarpeiden huomioimiseen. 

 

Tänä päivänä AIG tarjoaa  kansainvälisesti ja Suomessa erittäin laajan vakuutusvalikoiman. Suomessa yhtiön tarjontaan kuuluvat mm.Travel Guard -matkavakuutukset, tapaturmavakuutukset, syöpävakuutukset sekä erilaiset yritysvakuutukset, kuten kuljetus-, omaisuus- ja vastuuvakuutukset. 

 

AIG:n internetsivuilta matkavakuutuksen hankinta helppoa ja nopeaa. Kaikki Travel Guard -matkavakuutukset on suunniteltu suomalaiselle matkustajalle. Katso lisätietoja AIG:sta www.aig.fi.

 

Finnair Oyj ei ole AIG Europe S.A:n rekisteröity vakuutusedustaja.