AIG

AIG ja Finnair avaavat verkkokaupan vakuutuksille, tarjolla myös uudenlaisia vakuutustuotteita

17.01.2019
Topic Featured News

Verkkokauppa vakuutuksille

AIG ja Finnair ovat tehneet yhteistyötä yli 10 vuoden ajan, ja AIG:n matkavakuutuksia myydään Finnairin lentojen yhteydessä yhteensä 14 maassa ympäri Eurooppaa. Nyt yhtiöt ovat yhdessä avanneet AIG:n vakuutuksia myyvän verkkokaupan Finnairin verkkosivuille. Verkkokaupan on tarkoitus vastata muuttuneisiin matkustustrendeihin ja sitä kautta muuttuneisiin matkustamiseen liittyviin riskeihin tarjoamalla matkailijoille laajempaa vakuutusturvaa uudenlaisten vakuutustuotteiden muodossa. Konsepti on ainutlaatuinen Pohjoismaiden mittakaavassa, sillä Finnair ainoana lentoyhtiönä tarjoaa vastaavaa palvelua.

Matkoilla osallistutaan yhä useammin erilaisiin aktiviteetteihin ja tapahtumiin. Perinteiset matkavakuutukset eivät yleensä kata kaikkia suosittuja loma-aktiviteetteja ja niihin liittyviä vahinkoja, usein esimerkiksi golfvälineet tai käyttämätön tapahtuman pääsylippu on rajattu perinteisen matkavakuutusturvan ulkopuolelle. Uudessa verkkokaupassa myydään tällä hetkellä kolmea erilaista vakuutustuotetta; Vuokra-auton Omavastuuturvaa, Tapahtumalipputurvaa (kattaa pääsylipun hinnan, jos vakuutettu ei voi osallistua tapahtumaan esimerkiksi sairauden tai julkisen liikennevälineen myöhästymisen vuoksi) ja Golfvälinevakuutusta. Laajennettu tuotevalikoima parantaa vakuutusturvaa matkan aikana ja osan vakuutuksista voi hankkia myös pidemmäksi ajaksi. Lisäksi jokaisesta vakuutustuotteen ostosta myönnetään Finnairin Plus -jäsenille Finnair Plus -pisteitä. Vakuutuksia voi ostaa verkkokaupasta, vaikka ei olisikaan varannut matkaa tai lentoja Finnairilta.

Verkkokaupan tuotevalikoiman on tarkoitus laajentua lähitulevaisuudessa. AIG auttaa asiakkaita kaikissa vakuutuksiin liittyvissä kysymyksissä sekä käsittelee korvaushakemukset. Helpoiten vahinkoilmoituksen voi tehdä AIG:n verkkosivujen kautta.

Tutustu uuteen verkkokauppaan täällä.