Koronavirukseen liittyvän poikkeuksellisen tilanteen vuoksi asiakaspalvelumme ja vahinkokäsittelymme ovat ruuhkautuneet.

Huomaathan, että voit tehdä vahinkoilmoituksen myös verkossa (katso: Vahingot).

Mikäli olet lähettänyt meille sähköpostia, ethän lähetä samaa viestiä uudestaan. Teemme parhaamme että saat vastauksen kysymyksiisi mahdollisimman pian.  

AIG

Kybervahingot kasvattavat yritysjohtoon kohdistuvien korvausvaateiden riskiä

28.02.2019
Topic Featured News

Kybervahinogt

Yrityksiin kohdistuvien kybervahinkojen määrä on kasvanut viime vuosina ja samaan aikaan tietosuojamääräyksiä on kiristetty. Viimeaikainen trendi osoittaa, että osakkeenomistajat saattavat vaatia korvauksia yrityksen johdolta, mikäli yrityksen osakkeen hinta laskee kybervahingon seurauksena.   

Useat yritykset Yhdysvalloissa ja muualla maailmassa ovat joutuneet tilanteeseen, jossa yrityksen johdon katsotaan olevan vastuussa kybervahingon seurauksista, mikä voi johtaa mittaviin oikeudenkäyntikuluihin ja suuriin vahingonkorvausvaatimuksiin.

AIG:n underwriter Nima Rafieen laatimassa artikkelissa annetaan neuvoja, miten yrityksen johto voi pienentää osakkeenomistajien esittämien kybervahinkoihin liittyvien korvausvaatimusten todennäköisyyttä.

Lue koko artikkeli tästä (englanniksi).