Vakutuuksen esittely

Onneksi olkoon hyvästä päätöksestä ja tervetuloa AIG:lle!

Vakuutusturva on alkanut sinä päivänä, kun olet Fortumilta saamassasi puhelinyhteydenotossa hyväksynyt Fortumin tuotteesta saamasi tarjouksen ja samalla ilmoittanut haluavasi Fortum OmavastuuPlus -vakuutuksen (2001195544). Vakuutusturva päättyy 365 vuorokauden kuluttua vakuutusturvan alkamisesta.

 

Fortum OmavastuuPlus –vakuutusasiakkaana saat:

  • Fortum OmavastuuPlus –vakuutuksesi kattaa vahingon sattuessa sinulla jo olevan kotivakuutuksesi omavastuuosuutta 100€ asti. 
  • Enimmäiskorvaus 100 euroa maksetaan yhden (1) kerran vakuutuskauden (12kk) aikana.
  • Vakuutuksen kohteena on Suomessa sijaitseva asunto ja/tai asunnossa oleva irtaimisto. Korvauksen edellytyksenä on, että asunto on määritelty kotivakuutuksen vakuutuskohteeksi. Korvauksia ei makseta kotivakuutukseen mahdollisesti kuuluvista muista vakuutusturvista, kuten kesämökin tai veneen vakuutusturvista.

 

Tutustu täydellisiin vakuutusehtoihin täällä.

Lisätietoa asiakaspalvelustamme

Kaikissa vakuutukseen ja korvauksen hakuun liittyvissä asioissa voit olla yhteydessä AIG:n asiakaspalveluun, joko puhelimitse 0203 03456 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@aig.com

Yhteistyössä

Korvausten hakeminen

Hyvä palvelu ja asiakkaan ymmärtäminen ovat meille tärkeitä.

Vahinkotapahtuman sattuessa korvausosastomme palvelee sinua tehokkaasti ja asiantuntevasti, jotta saat korvauspäätöksen ilman tarpeetonta viivytystä. 

Vahinkoja ja korvaushakemuksia käsitellessämme tavoitteenamme on vakuutuksen tuoman taloudellisen turvallisuuden tarjoaminen mahdollisimman ripeästi ja joustavasti.

 

Asiakaspalvelu auttaa ensisijaisesti korvauskäsittelyyn liittyvissä kysymyksissä. 

Mikäli asia vaatii tarkempaa perehtymistä, kysymyksiin vastaavat yksityishenkilöiden vahinkoihin perehtyneet korvauskäsittelytiimin ammattilaiset. 

 

Tästä voit ladata korvaushakemuksen

 

Vahinkoilmoituksen voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen finlandclaims@aig.com tai postitse alla näkyviin osoitteisiin:  

Lähetettäessä Suomesta (postimerkkiä ei tarvita)

AIG Europe Limited sivuliike

Tunnus 5008951

00003 VASTAUSLÄHETYS

Lähetettäessä ulkomailta (postimerkki tarvitaan)

AIG Europe Limited sivuliike
Korvauspalvelu
Kasarmikatu 44
00130 Helsinki
Finland