SairaalaHoiva

Asiakas kertoo

Asiakas kertoo

Sairaalan seinät ovat tulleet kuusankoskelaiselle Pekka Laineelle, tutuiksi useampaan otteeseen. Onneksi hän otti jo vuosia sitten itselleen AIG:n vakuutuksen, joka tarjoaa korvauksia sairaalassa vietetyistä vuorokausista ja niiden jälkeisestä sairauslomasta.

Kun elämä yllättää - SairaalaHoiva auttaa

 

”Muista vakuutuksista ei olisi maksettu mitään korvauksia, mutta tämän ansiosta olen saanut korvausta sairaalavuorokausista ja sillä hankittua helpotusta elämään”, Pekka toteaa.

”Sain SairaalaHoiva-vakuutuksesta tuntuvan korvauksen, joka avulla pystyin helpottamaan elämääni kotona: esimerkiksi autotallin sisäänkäyntiin asensin sähköoven, jotta ei tarvitsisi oven kanssa temppuilla käsipelillä enää. Autoa pystyn onneksi edelleen ajamaan”, Pekka huomauttaa.

Korvausten hakeminen helppoa

Korvausten hakemista Pekka kehuu selkeäksi ja ymmärrettäväksi prosessiksi: hän on aina täyttänyt korvaushakemukset käsin, mutta ne on mahdollista toimittaa myös sähköisesti vakuutusyhtiölle.

Yksi vakavimmista tapahtumista sattui vuonna 2014. Silloin Pekalta amputoitiin vasemman jalan jalkaterä, minkä vuoksi hän joutui sairaalaan. Leikkauksesta toivuttuaan hän ei vielä tiennyt, että pahempaakin on luvassa samalla reissulla.

”Leikkauksen jälkeisenä päivänä sain odottamattomasti ja vailla ennakkovaroitusta sydänpysähdyksen. Onneksi hoitaja sattui olemaan juuri samaan aikaan huoneessa ja aloitti välittömästi elvytyksen ja hoidon. Silti sydämeni ehti olla pysähdyksissä 22 minuuttia, ennen kuin se saatiin uudelleen lyömään. Sellaisesta ajasta ei ole moni ihminen selvinnyt!”

Toipumisaika sairaalassa venähti sydänpysähdyksen jäljiltä peräti kolmeen kuukauteen.

Vastikään Pekka oli viikon sairaalassa munuaisesta löytyneen kasvaimen vuoksi – se löytyi muun seurannan yhteydessä ja leikattiin pois. Samalla havaittiin myös suolistossa oleva tyrä, joka operoitiin myös.

”Kaikenlaista yllättävää voi tapahtua, mutta onneksi on vakuutukset kunnossa. Kyllä minä todella suosittelen tämän vakuutuksen ottamista”, Pekka summaa rauhallisesti.

 

Katso lisätietoa SairaalaHoiva Plus -vakuutuksesta

SairaalaHoiva Plus -vakuutus korvaa, jos joudut sairaalahoitoon tai sairauslomalle sairauden tai tapaturman vuoksi. Voit ottaa sen muun vakuutusturvan rinnalle.