Peruutusturva

Travel Guard -matkavakuutus ei valitettavasti tällä hetkellä ole saatavilla. Päivitämme ostopolkua ja palaamme pian!

Travel Guard AIG peruutusturva

Useat lentoyhtiöt ja matkatoimistot ovat tiukentaneet peruutussääntöjään, eivätkä hyvitä matkan aiheuttamia kustannuksia edes sairastumistapauksissa. Me korvaamme matkan hinnan vakuutusehdoista löytyvän korvaustaulukon mukaiseen maksimisummaan asti (3 000 – 7 000 euroa valitun vakuutustason mukaan), mikäli sairastut, etkä pääse lähtemään matkalle. 

AIG:n peruutusturva suojaa matkaan sijoittamat rahasi

Vakuutuksen esittely

Yllättävä sairastuminen voi estää matkalle lähtemisen ja pahimmissa tapauksissa aiheuttaa ison kulun tilillesi.  Nykyisin useimmat lentoyhtiöt ja matkatoimistot eivät palauta matkasta maksamiasi rahoja, vaikka matkan estymisen syynä olisi sairastuminen. AIG:n peruutusturva korvaa matkan peruuntumisen äkillisissä sairaustapauksissa. 

Peruutusturva korvaa matkan peruntuumisen äkillisessä sairastapauksessa, jossa olet estynyt lähtemään matkalle. Peruutusturvan voit ostaa joko itsellesi, perheellesi tai parivakuutuksena, riippuen tarpeestasi tai budjetistasi. Huomioithan, että peruutusturva sisältyy matkavakuutuksien kaikkiin tasoihin (kulta, hopea tai pronssi) ja sitä ei voi ostaa erillisenä vakuutuksena. Peruutusturvan voimassaolo alkaa heti, kun vakuutusmaksu on suoritettu. Peruutusturva suojaa siis matkaan sijoitetut varat ja antaa sinulle sekä perheellesi mielenrauhaa matkaa odotellessasi.  

 

Lisätietoja

  • Matkan peruuntusturva osana matkavakuutusta voidaan myöntää alle 70-vuotiaille, Suomessa vakituisesti asuville henkilöille, joilla on voimassa oleva KELA-kortti. 
  • Kun matka perutaan sairauden vuoksi, tulee vakuutetun toimittaa korvaushakemuksen mukana lääkärin kirjoittama asianmukainen todistus matkalle lähtemisen estymisestä.
  • Vakuutuksesta korvataan peruntuneen matkan hinta, kuitenkin maksimmissaan vakuutusehdoissa esitettyyn enimmäissummaan asti (3000 – 7000 euroa).
  • Vakuutus ei kata matkoja Afganistaniin, Kuubaan, Kongoon, Irakiin, Iraniin, Syyriaan, Sudaniin tai Liberiaan. 

Otathan huomioon, että vakuutuksessa on erityisehtoja ja rajoituksia. Luethan vakuutusehdot huolellisesti ennen vakuutuksen hankkimista