Naisten Syöpävakuutus

Taloudellista turvaa syövän varalta

Varaudu syövän taloudellisiin seurauksiin

Monen talous on mitoitettu säännöllisiin tuloihin, ja yllättävän sairauden ja sairausloman niihin aiheuttamaa lovea voi olla hankala paikata. Vakuutus ei suojaa sairastumiselta, mutta jos sairastut, on tärkeää, että olet varautunut syöpäsairauden aiheuttamiin taloudellisiin seurauksiin.

AIG:n syöpävakuutuksella varaudut pahan päivän varalle ja turvaat elämänlaatusi sairauden sattuessa.

Kun jätät yhteystietosi, saat ikääsi ja toivomaasi vakuutusturvan tasoa vastaavan hintatarjouksen. Vakuutusmyyjämme soittaa sinulle arkisin klo 9-16.30 välisenä aikana.

Jätä yhteystietosi

Minut saa parhaiten kiinni
Haluan saada tietoa AIG:n vakuutuksista, eduista ja uutuuksista.

Voit peruuttaa antamasi luvan milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: aigfinland@aig.com

Mikäli Naisten Syöpävakuutus ei sovellu sinulle, saat tietoa AIG:n muista syöpävakuutuksista soittamalla maksuttomaan numeroomme 0800 1 222 44.

 

Antamalla yhteystietoni hyväksyn, että tietoni siirtyvät vakuutusyhtiö AIG:lle. AIG käsittelee henkilötietojasi tietosuojakäytäntönsä mukaisesti.

Tuemme Roosa nauha -keräystä

10% syöpävakuutusten ensimmäisestä vuosimaksusta Roosa nauha -keräykselle

Korvauksesta huomattava taloudellinen tuki

Syöpävakuutuksesta maksettavan diagnoosikorvauksen määrän voit valita 10 000 - 50 000 euron väliltä.

Korvaus maksetaan heti syövän toteamisen jälkeen. 

Korvauksen voit käyttää sairaudesta aiheutuviin kuluihin tai voit esimerkiksi hankkia apua arjen pyörittämiseen: lastenhoitoon, siivoukseen, ruoanlaittoon. 

Mikäli syöpä vaatii leikkauksen, maksetaan erillinen leikkauskorvaus, joka on valitsemasi tason mukaisesti  1 000 - 10 000 euroa.

Edullinen kuukausimaksu

Vakuutusmaksu määräytyy ikäsi ja valitsemasi turvatason perusteella.

Mitä aikaisemmin otat vakuutuksen, sitä pienemmät ovat kuukausittaiset vakuutusmaksusi – sinun kannattaa siis ottaa vakuutus juuri nyt. 

Naisten Syöpävakuutuksen hinta on esimerkiksi:

18-29-vuotiaalle 5 €/kk, kun diagnoosikorvaus on 10 000 € ja leikkauskorvaus 1 000 €.

30-39-vuotiaalle 9,70 €/kk, kun diagnoosikorvaus on 15 000 € ja leikkauskorvaus 2 000 €.

40-44-vuotiaalle 19,40 €/kk,  kun diagnoosikorvaus on 20 000 €  leikkauskorvaus 3 000 €.

45-49-vuotiaalle 27,10 €/kk, kun diagnoosikorvaus on 20 000 € ja leikkauskorvaus 3 000 €.

"Yksi huoli vähemmän"

Anna-Liisa kertoo, miten Naisten Syöpävakuutus helpotti hänen arkeaan syövän toteamisen jälkeen.

Naisten Syöpävakuutuksen ehdot

Usein kysyttyä

Tee näin:

 • Täytä tietosi yhteydenottolomakkeeseen ja asiakaspalvelijamme soittaa sinulle 24 tunnin kuluessa arkisin klo 9-16.30.

TAI 

 • Soita maksuttomaan numeroomme 0800 1 222 44 (arkisin klo 9-21 tai lauantaisin klo 10-16).
Saat vakuutuksen helposti puhelimitse:
 • Asiakaspalvelijamme kertoo sinulle vakuutuksen yksityiskohdat ja tarkistaa henkilötietosi.
 • Asiakaspalvelijamme tekee sinulle myös lyhyen terveysselvityksen.
 • Lisäksi asiakaspalvelijamme sopii kanssasi vakuutusturvan alussa olevasta karenssiajasta, jonka päätyttyä vakuutusturva tulee voimaan. Vakuutusmaksua ei peritä tältä ajanjaksolta.

Emme tarvitse kirjallista hakemuslomaketta tai laajaa selvitystä terveydentilastasi. Elintapasi eivät myöskään vaikuta vakuutuksen myöntämiseen tai hintaan. Saat vakuutuksen puhelinsoitolla!

Mikäli Naisten Syöpävakuutus ei sovellu sinulle, saat tietoa AIG:n muista syöpävakuutuksista soittamalla maksuttomaan numeroomme 0800 1 222 44.

Kaikista AIG:n syöpävakuutuksista lahjoitetaan 10% vakuutuksen ensimmäisestä vuosimaksusta Roosa nauha -keräykseen.

Saat vakuutusasiakirjat joko sähköpostitse parin päivän sisällä tai kotiisi paperisena. Sinun ei tarvitse allekirjoittaa mitään. Sitova vakuutussopimus syntyy, kun olet hyväksynyt AIG:n tarjouksen myyjän kanssa sopimallasi tavalla. Vakuutusmaksu laskutetaan e-laskuna, jonka voit tilata vakuutusasiakirjojen mukana tulevien ohjeiden mukaisesti.

Naisten Syöpävakuutuksesta korvataan seuraavat naisten syövät:

 • rintasyöpä
 • kohtusyöpä
 • kohdunkaulan syöpä
 • munanjohdinsyöpä
 • munasarjasyöpä
 • emätinsyöpä
 • ulkosynnyttimien syöpä 

Diagnoosikorvaus maksetaan lääkärintodistuksen perusteella, jos kyseessä on jokin edellä mainittu syöpäsairaus.  Lisäksi vakuutuksesta maksetaan leikkauskorvaus, jos syöpä vaatii leikkausta kahden vuoden sisällä sen toteamisesta. 

Vakuutuksen korvaussummat riippuvat valitsemastasi vakuutustasosta. Hinnaltaan edullisimmalla tasolla diagnoosikorvaus on 10 000 € ja mahdollinen leikkauksesta maksettava lisäkorvaus 1 000 €. Parhaimmillaan korvaukset voivat olla jopa 50 000 € (diagnoosi) + 10 000 € (leikkaus), jos vakuutuksen ottaa korkeimmalta vakuutustasolta.

Naisten Syöpävakuutus voidaan myöntää, jos:

 • olet 18-59-vuotias nainen
 • asut vakituisesti Suomessa
 • sinulla ei ole aiemmin todettu syöpää tai pahanlaatuisia solumuutoksia
 • sinulla ei ole tällä hetkellä kesken tutkimuksia syöpään tai syöpäepäilyyn liittyen
  eikä
 • sinulla ole HIViä tai AIDSia

Kyllä, vakuutuksenottajan täytyy vahvistaa, ettei hänellä ole koskaan aikaisemmin diagnosoitu missään kehon osassa syöpää tai normaalista poikkeavia pahanlaatuiseksi luokiteltuja solumuutoksia, eikä hän tällä hetkellä odota mitään tutkimustuloksia syöpään tai syöpäepäilyyn liittyen, ja ettei hänellä ole HIViä tai AIDSia. Terveysselvityksen voi antaa helposti puhelimitse.

Naisten Syöpävakuutus on voimassa 65-vuotiaaksi saakka, joten se on turvanasi aktiivisen työelämän ajan.

Vakuutussopimus on voimassa toistaiseksi, kunnes toinen sopimusosapuoli irtisanoo sopimuksen. Vakuutus päättyy jos vakuutettu asuu pääosan kalenterivuodesta ulkomailla.

Kuten kaikissa vakuutuksissa myös Naisten Syöpävakuutuksessa on joitakin rajoitusehtoja. 

Rajoituksilla korvauksen ulkopuolelle rajataan tapaukset, joissa oireet ovat alkaneet ennen vakuutuksen ottamista tai heti sen jälkeen ja tapaukset, jotka eivät yleensä vaadi pitkiä hoitojaksoja tai sairauslomia. 

Vakuutuskorvausta ei siis voida maksaa, mikäli: 

 • ennen vakuutuksen ottamisajankohtaa on ollut syöpä tai pahanlaatuisia solumuutoksia tai on tehty tutkimuksia, joiden perusteella todetaan myöhemmin syöpä
 • syöpä todetaan tai diagnoosiin johtavat tutkimukset aloitetaan karenssiajan aikana. Vakuutusmaksua ei peritä tältä karenssiajalta.
 • mikäli on kyseessä syövän esiaste tai paikallinen, kudoksiin leviämätön tai in situ –syöpä, liikasarveistuminen tai ihon tyvisolu-, levyepiteelisyöpä tai alkuvaiheen melanooma, tai syöpä on aiheutunut ydinvoimaan liittyvien aineiden tai laitteistojen käsittelystä.
 • syöpä on levinnyt muusta elimestä tai ruumiinosasta naisten elimiin tai
 • syövän toteamisen aikaan vakuutettu sairastaa HIViä tai AIDSia.

Huomioithan myös, että

 • diagnoosi- ja leikkauskorvaus maksetaan vakuutuksen voimassaoloaikana vain kerran ja
 • vakuutusturva päättyy, mikäli vakuutettu muuttaa pysyvästi ulkomaille.

Tarkista täydelliset rajoitusehdot vakuutusehdoista. 

Syöpätilastot - tilastoja syövän yleisyydestä

Jokainen meistä tuntee jonkun, joka on sairastunut syöpään – ja parantunut. Silti vakavista sairauksista pelkäämme eniten nimenomaan syöpää. Syövän ja kuoleman välille ei kuitenkaan tarvitse kirjoittaa yhtäläisyysmerkkiä. Tukea ja tietoa kaikista syöpäsairauksista saat syöpäjärjestöjen verkkosivuilta.

Rintasyöpä on naisten yleisin syöpä

Suomessa rintasyöpä on naisten yleisin syöpäsairaus, ja se yleistyy tasaisesti kaiken aikaa. Rintasyövän ilmeneminen  alkaa yleensä 25 ikävuoden jälkeen. Sairastumisen riski    kasvaa iän myötä.  Rintasyöpään ei ole selkeitä syitä. Joitakin sairastumisriskiä lisääviä tekijöitä on löydetty, mutta vain esimerkiksi 5-10% rintasyöpätapauksista perinnöllisyyttä voidaan pitää sairastumisen syynä. Rintasyöpä ei myöskään kehity esimerkiksi rintaan osuneesta iskusta, eikä tauti ole tarttuva.

Olemme kuitenkin onnekkaita, sillä syöpäsairauksista paraneminen on Suomessa maailman kärkitasoa: tällä hetkellä rintasyöpään sairastuneista 89 % on elossa viiden vuoden päästä syövän toteamisesta. Liikunta ja ylipainon välttäminen voivat auttaa vähentämään jokaisen henkilökohtaista riskiä. Lisäksi syövästä selviytymiseen vaikuttaa syövän aikainen toteaminen. Joukkotarkastuksinakin säännöllisesti suoritettavat mammografia- ja papa-tutkimukset vaikuttavat ratkaisevasti sairaudesta selviämiseen. 

Lisätietoa aiheesta voit lukea Roosa nauhan verkkosivuilta. 

Jos et löytänyt vastusta kysymykseesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme numerossa 0203 03456 (Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.). Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe klo 9-21 ja la klo 10-16.