AIG
 

Finanssiala

Tarjoamme finanssialan yrityksille monenlaisia, räätälöitäviä vakuutusratkaisuja, jotka mahdollistavat myös ennaltaehkäisevän riskienhallinnan. Tuotteemme perustuvat laajaan toimialakokemukseemme sekä syvälliseen ymmärrykseemme finanssialan kehityksestä ja trendeistä.

Rajaa tuloksia allaolevassa valikossa tutustuaksesi ratkaisuihin, joita tarjoamme finanssialan yrityksille.

All Risks omaisuus- ja keskeytysvakuutus

All Risks omaisuus- ja keskeytysvakuutus voidaan muokata yrityksesi yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Se soveltuu suurille ja keskisuurille, myös kansainvälisesti toimiville yrityksille.

Finanssialan vakuutukset

Finanssialan yritysten tarpeisiin räätälöityjä vakuutustuotteita.

Komennusvakuutus

Komennusvakutuksemme on kattava palvelukokonaisuus yrityksesi ulkomaantyöntekijöiden ja heidän perheidensä oleskelun turvaamiseksi.

Matkavakuutus

Tarjoamme laajaa matkavakuutusturvaa erilaisille yrityksille ja yhdistyksille.

Tapaturmavakuutus

Tapaturmavakuutuksemme ovat monipuolisia, joustavia ja yrityksesi tai yhdistyksesi tarpeisiin muokattavissa olevia vakuutuksia.

Employment Practice Liability (EPLI)

Employment Practice Liability Insurance (EPLI) suojaa sekä yritystäsi että sen johtajia, esimiehiä ja työntekijöitä erilaisilta henkilökohtaisilta korvausvaateilta.

Kidnappaus-, lunnas- ja kiristysturvavakuutus

Kidnappaus-, lunnas- ja kiristysturvavakuutus kattaa taloudellisia vahinkoja, jotka syntyvät kidnappaus-, lunnas- tai kiristysvaatimuksista vakuutettua asiakasyritystä ja/tai sen henkilöstöä kohtaan

Kybervakuutus

CyberEdge tarjoaa asiakkaille kokonaisvaltaisen riskienhallintaratkaisun kyberriskien uhan hallintaan nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Osakeantivakuutus (POSI-vakuutus)

Osakeantivakuutus (Public Offering of Securities Insurance, POSI) suojaa vakuutettuja yhtiön osakeannin yhteydessä mahdollisesti syntyvältä korvausvastuulta.

Toiminnan vastuut

AIG:n laaja toiminnan- ja tuotevastuuvakuutus suojaa vakuutettua yritystä sen toiminnasta tai tuotteista aiheutuvien vahingonkorvausvastuiden ja oikeudenkäyntikulujen varalta.