AIG
 

Miksi valita AIG:n komennusvakuutus?

Työntekijäsi ansaitsevat parhaan turvan

Nykyään yritykset lähettävät usein työntekijöitään ulkomaille tehostaakseen toimintaansa ja parantaakseen kilpailuasemaansa markkinoilla. Autamme turvaamaan työntekijöitäsi, yrityksesi tärkeimpiä voimavaroja, ulkomaankomennuksen aikana.

Terveydenhoitokulut

Vakuutusturva kattaa työntekijäsi ja hänen perheensä terveydenhuollon kuluja, kuten sairaala- ja leikkauskulut, polikliiniset toimenpiteet, avohoito, paikalliset ambulanssikulut, kotisairaanhoito, raskausajan hoito ja synnytys, syövän hoito ja elinsiirrot.

Tukena silloin, kun sitä eniten tarvitaan

Olipa kyse oikeudellisesta neuvonnasta tai avusta – tai hätäevakuoinnista maan poliittisen kriisin johdosta - komennusvakuutuksemme on työntekijäsi turvana.

Kattavaa vakuutusturvaa ja monipuolisia etuuksia

Komennusvakuutukseemme on joustava ratkaisu, joka sisältää useita etuja ja palveluita. Työntekijäsi voi olla rauhallisin mielein, sillä hänen ja hänen perheensä terveydenhuolto on kattavasti turvattu.

Avustuspalvelut

Työntekijäsi saa lääketieteellistä apua myös puhelimitse, hän voi tarvittaessa pyytää  toisen lääkärin konsultaation tai saada kohdemaan oloihin liittyviä neuvoja. Palvelukokonaisuuteen kuuluu myös ympärivuorokautinen maailmanlaajuinen hätäpalvelu.

Vastuuvakuutus

Komennusvakuutuksemme kattaa myös työntekijäsi mahdolliset yksityishenkilön korvausvastuut.

Minkälainen yritys voi ottaa komennusvakuutuksemme?

Yrityksesi voi vakuuttaa kaikki ulkomaantyöntekijänsä ja heidän mukana muuttavat perheenjäsenensä kaikkialla maailmassa.

Vakuutusta ei kuitenkaan myönnetä yli 65-vuotiaille ja korvausten maksaminen päättyy, kun vakuutettu täyttää 75 vuotta.

Mitä vakuutus kattaa?

Kattavaan vakuutukseen sisältyy:
• Hoitokuluvakuutus jopa 2 000 000 euroon asti vuodessa.
• 24/365 monikielinen puhelinpalvelu.
• Vapaavalintainen palveluntuottaja ja yksityishuoneen korvattavuus.
• Maailmanlaajuinen sairaalaverkosto ja suorat laskutussopimukset sairaaloiden kanssa.
• 24/365 -avustuspalvelu, johon sisältyy ilmainen lääketieteellinen neuvonta puhelimitse, mahdollisuus saada toisen lääkärin konsultaatio ja maakohtaista tietoa.
• Evakuointi maan poliittisen tilanteen vuoksi, yksityishenkilön vastuu- ja oikeusturvavakuutus sisältyvät vakuutusturvaan.
• Online-palvelu, josta voi tarkistaa vakuutussopimukseen ja vahinkoihin liittyvät tiedot.

Valinnaisia turvia, joita voidaan lisätä palvelukokonaisuuteen, ovat hammas- ja näönhuoltovakuutus, henkilökohtainen tapaturmavakuutus, henkilökohtainen omaisuusvakuutus sekä vapaa-ajan matkavakuutus.

Vakuutuksen edut

Yrityksellesi

• Kattava palvelukokonaisuus yrityksesi ulkomaantyöntekijöiden ja heidän perheidensä oleskelun turvaamiseksi.

• Osoittaa yrityksesi sitoutumista työntekijöihinsä ja halua tarjota kattavampia työsuhde-etuja.

• Uusien ulkomaantyöntekijöiden ja heidän perheidensä lisääminen vakuutusturvan piiriin käy vaivattomasti koska tahansa.

• Voit luottaa siihen, että ulkomaantyöntekijöistäsi pidetään hyvää huolta ja heitä palvellaan ensiluokkaisesti.

• Yrityksesi henkilöstöosaston käytettävissä on online-palvelu, josta voi tarkistaa vakuutussopimuksen tiedot.

Työntekijällesi

• Mielenrauhaa ulkomaankomennuksilla - maailman laajimman verkoston omistavan vakuutusyhtiön antama turva hänelle ja hänen perheelleen.

• Kattava vakuutusturva, johon sisältyvät mm. terveydenhoitokulut, evakuointi maan poliittisen tilanteen vuoksi, korvausvastuut kolmansille osapuolille ja oikeudellinen apu.

• Puhelinpalvelu ja verkkopalvelut ovat käytettävissä ympärivuorokautisesti 24/365. Työntekijäsi saa siiis milloin tahansa tarkat tiedot vakuutussopimuksesta, vahinkoilmoituksista, lääketieteellisten palveluntarjoajien tiedot ja yleistä asiakaspalvelua.

Vahingon sattuessa

Jos tarvitset lisätietoja tai haluat ilmoittaa vahingosta, saat apua Expatriate Care -palvelustamme tai voit soittaa numeroon +32 2 739 99 11.

Ota yhteyttä