AIG
 

Miksi valita AIG:n ilmailuvakuutus?

Pitkäaikainen kokemuksemme

AIG:llä on yli 65 vuoden kokemus ilmailuvakuutuksista, ja vastaamme päivittäin lentoyhtiöiden, lentokenttien, yleisilmailun ja niihin liittyvien toimintojen vakuutus- ja riskienhallintatarpeisiin.

Vahinkojen käsittely

Vahingon tapahduttua yrityksesi saa välittömästi apua ammattitaitoisilta vahinkokäsittelijöiltämme missä päin maailmaa tahansa. Asiantuntijamme työskentelevät nopeasti ja tehokkaasti, jotta vahingon vaikutukset yrityksesi maineeseen tai asiakkaisiin vältettäisiin.

Luotettu kumppani

80% maailman suurista lentoyhtiöistä, lentoasemista ja lentokonevalmistajista luottaa asiantuntijuuteemme. Vakuutamme vuosittain myös yli 5000 lentokonetta.

Riskienhallinta ja vahingontorjunta

Meillä on maailmanlaajuinen turvallisuusriskeihin ja riskienhallintaan erikoistunut asiantuntijaverkosto, johon kuuluu yli 500 insinööriä ja asiantuntijaa.  

Ilmailuvakuutus sopii niin lentoyhtiöille, lentokentille, lentokonevalmistajille kuin muillekin ilmailualalla toimiville yrityksille.

Lentoyhtiöt

Asiantuntemuksemme ja kokemuksemme avulla pystymme tarjoamaan räätälöidyn vakuutusratkaisun melkeinpä mihin tahansa ilmailuun liittyvään riskiin. Autamme lentoyhtiöitä hallitsemaan vahinkojen taloudellisia vaikutuksia tarjoamalla kilpailukykyisesti hinnoiteltuja vakuutuksia.

Tuotteet ja lentokentät

Vakuutamme lentokoneiden runkojen, moottoreiden ja komponenttien valmistajia, lennonjohdosta vastaavia toimijoita, paikallisten ja kansainvälisten lentoasemien operaattoreita, maahuolitsijoita, turvallisuuspalveluiden tarjoajia ja lentoasemilla toimivia palveluyrityksiä.

 • Tuotevastuuvakuutus
  
    • Lentokoneiden runkojen ja moottoreiden valmistajien sekä pienkomponenttien toimittajien vastuuvakuutus
 • Maahuolintapalveluiden vastuuvakuutus
      
• Vastuuvakuutus lentokoneen rungolle ja komponenteille maahuolinnan aikana
 • Lentokentän omistajan ja lentokentällä toimivien operaattoreiden vastuuvakuutus
      
• Tarjoamme vakuutusohjelmia, jotka kattavat lentokenttäoperaattoreiden riskit tapauskohtaisesti
      
• Operaattorin vastuut voidaan vakuuttamalla rajoittaa lentokenttätiloihin kohdistuvaan riskiin. Vaihtoehtoisesti vastuuvakuutus voi kattaa koko toiminnan
 • Huolto-, kunnossapito- ja korjaustoimintaan liittyvien tilojen vakuutukset
      
• Tiloihin, lentokonehallien ylläpitäjiin ja tuotteisiin liittyvät riskit voidaan vakuuttaa erillisillä vakuutuksilla tai sisällyttää samaan vakuutusohjelmaan
 • Palveluntarjoajat
      • Kaikki vakuutukset kattavat kolmanteen osapuoleen kohdistuvan vastuun, joka aiheutuu moottoriajoneuvojen käytöstä lentokenttäalueella.
Ilmailu yleisesti
 
Tarjoamme ilmailuvakuutuksia lentokoneita omistaville yhtiöille ja niiden harjoittamalle liiketoiminnalle. Vakuutamme lisäksi onshore- ja offshore-helikopterilentoja tuottavia yrityksiä sekä reitti-, tilaus- ja ilmataksioperaattoreita, jotka käyttävät suihku- ja potkuriturbiinikoneita. Helikopteritoimintaan liittyvät ilmailuvakuutuksemme ovat mukautettavissa yksityisille ja yritysoperaattoreille, kaupallisen henkilöliikenteen toimijoille sekä rahtikuljetusyrityksille.

Emme kuitenkaan vakuuta purjelentokoneita, ultrakevyitä lentokoneita, mallilennokkeja tai kuumailmapalloja.

Tämä tuote-esittely ei korvaa vakuutusehtoja. Vakuutusehdoissa kerrotaan tarkasti, mitä vakuutus korvaa ja millaisia rajoituksia korvauksiin liittyy.

Ota yhteyttä