Sairaalat ja klinikat

AIG tekee yhteistyötä Aurinkomatkojen kanssa ja olemme hyväksyneet tietyt klinikat ja sairaalat Aurinkomatkojen suosituimmissa kohteissa suoraveloituskumppaneiksemme.

AIG hyväksyy laskun näiltä klinikoilta sekä sairaaloilta seuraavin ehdoin:

  • hoito on korvattavissa vakuutusehtojemme mukaisesti;
  • laskutettava summa ei ylitä yli 500 € ja hoito on tehty päiväpoliklinikalla;
  • vakuutetulla on esittää AIG:n vakuutuskirja (tai Aurinkomatkojen toimittama vakuutuskirja) ja vakuutus on voimassa;
  • laskussa käy ilmi vakuutetun nimi, syntymäaika, puhelinnumero sekä yksityiskohtainen hoidon kuvaus.

AIG Moniturva matkavakuutus korvaa kohtuulliset ja tarpeelliset hoitokulut sairauksille, jotka ovat alkanet matkan aikana. Näitä sairauksia voivat olla esimerkiksi kuume, turistiripuli tai flunssa. Vakuutus korvaa myös matkan aikana tapahtuneita tapaturmien hoitoa kuten esimerkiksi haavojen, liukastumisien, kaatumisien tai mustelmien hoitoa. Mikäli sairaus tai tapaturma on ilmennyt ennen matkan alkua ja sen oireet pahenevat odottamattomasti ja yllättävästi, korvaamme ensiapuluonteisen hoidon 7 päivään asti.

Huomioithan ystävällisesti, ettemme korvaa hoitokuluina mm. ennen matkaa todetun sairauden hoitokuluja (paitsi äkillinen ja odottamaton ensiapuluonteinen hoito), sukupuolitautien hoitokuluja tai raskauden tutkimuksista tai synnytyksestä tai muista raskauteen liittyvistä komplikaatioista aiheutuvia hoitokuluja 28 rv jälkeen.

Mikäli ehdot täyttyvät, voi klinikka/sairaala laskuttaa suoraan AIG:ta, eikä vakuutetun täydy maksaa hoidosta klinikalle/sairaalalle.

Listan hyväksytyistä klinikoista sekä sairaaloista näet tästä.

AIG pidättää oikeuden tarkistaa, onko hoito vakuutusehtojen mukaisesti korvattava ja mikäli näin ei ole, AIG ei maksa vakuutusehtojen ulkopuolelle jääviä laskutettavia kuluja. Vakuutuksesta korvattavat hoitokulut ja niiden rajoitukset on luettavissa vakuutusehdoista näillä sivuilla. Mikäli klinikka/sairaala ei ole varma, onko vakuutetun kulut laskutettavissa, voi asian varmistaa SOS Internationalilta puhelimitse +45 70 10 50 50 tai sähköpostitse sos@sos.eu.

Klinikka/sairaala voi lähettää laskun kolmella tapaa:

  1. Sähköpostitse osoitteeseen: finlandclaims@aig.com
  2. Postitse osoitteeseen: AIG Europe S.A. - Claims department, Kasarmikatu 44, 00130 Helsinki, Finland.
  3. Faksilla: +358 207 010 180