Tietoa AIG:sta ja matkavakuutuksistamme

Nimi, johon voit luottaa - veipä matkasi sinut mihin tahansai.

Travel Guard® vakuutukset myöntää AIG Europe S.A. AIG on tunnettu vakuutusyhtiö maailmalla, ja Suomessa toimistomme on Luxemburgissa kotipaikkaansa pitävän vakuutusyhtiön sivuliike. AIG Europe S.A:lla on oikeus myöntää vakuutuksia kaikkialla Euroopan unionin alueella. 

Osoitteemme on Kasarmikatu 44, 00130 Helsinki, jossa toimii myös korvausosastomme. Suomessa AIG on toiminut jo yli 30 vuotta ja AIG:lla on vakuutettuina yli miljoona henkilöasiakasta.

Teemme yhteistyötä Aurinkomatkojen kanssa ja tarjoamme matkavakuutusturvaa Aurinkomatkojen kautta ostetulle matkallesi. Vakuutuksen voit ostaa samalla, kun ostat matkan Aurinkomatkojen sivustosta tai lisäämällä vakuutuksen jo ostetulle matkalle Omaloman kautta.

AIG:n matkavakuutukset voit ostaa itsellesi tai vaikkapa koko perheelle. AIG:n  matkavakuutuksen voi ostaa kuka tahansa Suomessa vakituisesti asuva alle 85-vuotias henkilö. Vakuutetun on oltava oikeutettu KELAn myöntämiin sosiaaliturvaetuisuuksiin. Vakuutuksemme ei kata matkoja Kuubaan, Sudaniin, Syyriaan, Iraniin tai Krimin alueelle.

Oy Aurinkomatkat-Suntours Ltd Ab ei ole AIG:n vakuutusedustaja.