Travel Guard®

Travel Guard -matkavakuutus ei valitettavasti tällä hetkellä ole saatavilla. Päivitämme ostopolkua ja palaamme pian! 

Travel Guard -Matkavakuutukset

Kertamatkavakuutus

Kertamatkavakuutus soveltuu parhaiten niille, jotka matkustavat muutaman kerran vuodessa. Kertavakuutus on voimassa enintään 90 vuorokautta matkan alkamisesta. Mikäli tarvitset vain peruutusturvan, valitse pronssitason vakuututus. Kattava matkavakuutusturva löytyy hopea- ja kultatasolta. Muistathan lisätä vakuutukseesi talviurheiluturvan, mikäli olet lähdössä laskettelumatkalle!

 

Vuosimatkavakuutus

Vuosimatkavakuutus sallii rajattoman määrän matkoja yhden vuoden aikana. Se on kustannustehokas suoja, mikäli matkustat enemmän kuin yhden kerran vuodessa. Vuosivakuutuksessa voit valita sinulle sopivimman turvan eri vaihtoehdoista vakuutustarpeesi mukaan. Kattavan vakuutusturvan saat kulta- ja hopeatasolla, jolla vakuutukseen kuuluu hoitokulujen ja matkatavaroiden lisäksi myös 17 vuorokauden talviurheiluturva. 

Peruutusturva

Useat lentoyhtiöt ja matkatoimistot ovat tiukentaneet peruutussääntöjään, eivätkä hyvitä matkan aiheuttamia kustannuksia edes sairastumistapauksissa. Me korvaamme matkan hinnan vakuutusehdoista löytyvän korvaustaulukon mukaiseen maksimisummaan asti (3 000 – 7 000 euroa valitun vakuutustason mukaan), mikäli sairastut, etkä pääse lähtemään matkalle.