Kertamatkavakuutus

Travel Guard -matkavakuutus ei valitettavasti tällä hetkellä ole saatavilla. Päivitämme ostopolkua ja palaamme pian!

Travel Guard AIG Kertamatkavakuutus

Kertamatkavakuutus soveltuu parhaiten niille, jotka matkustavat muutaman kerran vuodessa. Kertavakuutus on voimassa enintään 90 vuorokautta matkan alkamisesta. Mikäli tarvitset vain peruutusturvan, valitse pronssitason vakuututus. Kattava matkavakuutusturva löytyy hopea- ja kultatasolta. Muistathan lisätä vakuutukseesi talviurheiluturvan, mikäli olet lähdössä laskettelumatkalle!

Kertamatkavakuutus maksimissaan 90 päivää kestäville matkoille 

Vakuutuksen esittely

Lomamatkaa odotetaan iästä riippumatta aina innolla. Lomaelämyksen voi kuitenkin pilata odottamaton sairastuminen, matkatavaroiden viivästyminen tai niiden rikkoutuminen. Ilman vakuutusta voivat yllätävät tilanteet aiheuttaa ison kulun matkabudjettiin tai ainakin monenlaista päänvaivaa, mikä voi pilata kauan odotetun lomamatkan. 

Meillä AIG:lla on vuosien kokemus kustannustehokkaiden vakuutusten tarjoamisesta ja olemme erikoistuneet tarjoamaan suomalaisille sopivia vakuutustuotteita.  Älä siis pilaa matkaasi ja lomabudjettiasi, vaan hanki itsellesi sopiva matkavakuutus, joka suojaa matkaan sijoitettuja varoja ja antaa turvaa matkan aikana.

Kertamatkavakuutus on vaihtoehto sinulle, joka matkustat kerran tai pari vuodessa. Vakuutuksen voit ottaa joko itsellesi, perheellesi tai parivakuutuksena, siten kuin se sinulle ja budjetillesi sopii.  Travel Guard matkavakuutus mahdollistaa matkustamisen vähemmällä stressillä ja ennen kaikkea paremmalla mielenrauhalla. 

 

Lisätietoja

  • Vakuutetun on asuttava vakituisesti Suomessa, oltava alle 70-vuotias ja vakuutetulla on oltava voimassa oleva KELA-kortti. 
  • Kertamatkan voi ottaa enintään 90 vuorokaudelle.
  • AIG tarjoaa kertamatkavakuutusta kolmella eri tasolla: pronssi, hopea ja kulta.
  • Pronssitaso ei kata hoitokuluja sairauden ja/tai matkan aikana tapahtuvan onnettomuuden vuoksi, eikä matkatavaraturvaa.
  • Kulta- ja hopeataso sisältävät mm. matkasairauden hoitokulut, matkan peruutusturvan sekä suojaa matkatavarasi.
  • Jos suunnittelet hiihtoa tai laskettelua lomallesi, muista lisätä talviurheiluturva vakuutukseesi.
  • Matkan peruuntumista ei korvata, mikäli se on syntynyt jo olemassa olevan sairauden takia.
  • Vakuutus ei kata matkoja Afganistaniin, Kuubaan, Kongoon, Irakiin, Iraniin, Syyriaan, Sudaniin tai Liberiaan.

Huomioithan, että vakuutuksessa on erityisehtoja sekä rajoituksia. Luethan vakuutusehdot huolellisesti ennen vakuutuksen hankkimista.