MurtumaTurva Plus

Hinta alkaen 7,50 €/kk

MurtumaTurva Plus -tapaturmavakuutus tuo lisäturvaa luunmurtumien, sijoiltaanmenojen ja palovammojen varalle tapaturman sattuessa.

Tapaturmavakuutus antaa lisäturvaa olemassa olevien vakuutusten rinnalle

Vakuutuksen hankkiminen on helppoa

MurtumaTurva Plus -vakuutuksen saat helposti jättämällä yhteystietosi, jolloin soitamme sinulle tai otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse. Voit myös soittaa maksuttomaan tilausnumeroon hankkiaksesi vakuutuksen. MurtumaTurva Plus turvaa sinut ympäri vuorokauden kaikkialla maailmassa: vapaa-ajalla, töissä ja matkoilla.  

Tapaturmavakuutus luunmurtumien, palovammojen ja nivelten sijoiltaanmenojen varalle

Tapaturma osuu yli miljoonan suomalaisen kohdalle vuosittain. Kaatuminen tai liukastuminen voi tapahtua missä vain, kotona tai matkoilla; lenkillä tai harrastuksissa.  MurtumaTurva Plus -tapaturmavakuutus tarjoaa edullista lisäturvaa aktiiviseen elämänmenoon. Tämä vakuutus kattaa luunmurtumat, palovammat ja nivelten sijoiltaanmenot.

Saat korvaukset verottomana muiden mahdollisten korvausten lisäksi

Monet vakuutusyhtiöt maksavat korvaukset toteutuneiden hoitokulujen mukaan, mutta meiltä saat rahat heti vamman toteamisen jälkeen ja voit käyttää ne kuten haluat. Edullisella kuukausimaksulla turvaat taloutesi ja voit saada tuntuvan korvauksen. Älä anna tapaturman yllättää, vaan nauti elämästä! 

 

Vakuutusturvaa sinulle tai koko perheellesi

Voit ottaa MurtumaTurva Plus -vakuutuksen yksilö-, pari- tai perhevakuutuksena. Liitä siis mukaan vaikka koko perheesi!

Asiakas kertoo

Katso asiakkaamme Mirvan kertomus siitä, miten MurtumaTurva Plus -tapaturmavakuutus on ollut helpottamassa hänen arkeaan tapaturman jälkeen.

MurtumaTurva Plus - huomattavat korvaukset edullisesti

Jokaisesta tapaturmaisesta vammasta erillinen korvaus 

Tässä vakuutuksessa jokaisesta vammasta maksetaan erillinen korvaus. Tarkat korvaukset voit tarkistaa korvaustaulukosta.  

  • Esimerkiksi nilkan murtuessa tapaturmassa maksamme Tason 1 vakuutuksessa korvausta 900 € tai Tason 4 vakuutuksessa jopa 2 250 €. 
  • Esimerkiksi olkapään tapaturmaisesta sijoiltaanmenosta maksamme Tason 1 vakuutuksessa 500 € tai Tason 4 vakuutuksessa jopa 1 250 €.

Korvaus riippuu siis valitsemastasi vakuutustasosta sekä tapaturman aiheuttamista vammoista. Enimmäiskorvaus  Tason 1 vakuutuksessa on jopa 15 000 € tai Tason 4 vakuutuksessa jopa 37 500 €. 

Korvausrahat verottomana

Saat korvauksen verottomana muiden korvausten ja tulojen lisäksi. Summa ei perustu hoitokuluihin, vaan saat korvaustaulukossa määritellyn summan per tapaturma, suoraan lyhentämättömänä tilillesi. Voit siis käyttää rahat kuten haluat! Mahdolliset muut vakuutuksesi eivät vaikuta tämän vakuutuksen korvauksiin, vaan korvausrahat maksetaan aina muista vakuutuksista riippumatta.

Sama, edullinen kuukausimaksu iästä riippumatta

Vakuutuksen kuukausimaksu määräytyy valitsemasi vakuutuksen kattavuuden mukaisesti. Lisäksi voit ottaa vakuutuksen vaikka koko perheellesi tai liittää siihen vaikka vain puolisosi. Valintasi vaikuttaa kuukausihintaan, ja voit räätälöidä vakuutuksen juuri oman elämäntilanteesi perusteella omalle kukkarollesi sopivaksi.  

 

Taso 1

Taso 2

Taso 3

Taso 4

Yksilövakuutus

7,50 €/kk

10,70 €/kk

14,30 €/kk

17,70 €/kk

Parivakuutus

13,60 €/kk

19,40 €/kk

25,70 €/kk

31,80 €/kk

Perhevakuutus

19,60 €/kk

27,70 €/kk

37,20 €/kk

45,90 €/kk

Yksilövakuutuksessa vakuutettuna olet vain sinä. Jos olet yksinhuoltaja, Yksilövakuutus laajenee kuitenkin kattamaan myös lapsesi. 

Parivakuutus kattaa sinun lisäksesi myös puolisosi tai avopuolisosi ja Perhevakuutus lisäksi lapsenne.

MurtumaTurva Plus tapaturmavakuutuksen ehdot

Usein kysyttyä

Voit saada MurtumaTurva Plus -vakuutuksen, jos:

  • olet vähintään 18-vuotias mutta alle 80-vuotias ja
  • asut vakinaisesti Suomessa.

Samat myöntämiskriteerit koskevat myös Pari- tai Perhevakuutukseen liitettävää puolisoa tai avopuolisoa.

Perhevakuutukseen liitettävien lasten tulee olla alle 18-vuotiaita tai, jos lapset opiskelevat kokopäiväisesti, alle 23-vuotiaita.

Vakinaisesti Suomessa asuvaksi katsotaan henkilö, joka asuu Suomessa suurimman osan kalenterivuotta ja kuuluu Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan piiriin ja hänellä on siitä osoituksena voimassaoleva Kela-kortti.

Vakuutus on voimassa 80-vuotiaaksi asti. Vakuutus päättyy viimeistään sen vakuutuskauden lopussa, jonka aikana vakuutuksenottaja täyttää 80 vuotta. Vakuutus päättyy myös, jos vakuutettu oleskelee pääosan kalenterivuodesta ulkomailla, eikä siis asu vakituisesti Suomessa.

Vakuutuksenottajan ei tarvitse antaa terveysselvitystä tai käydä lääkärintarkastuksessa ennen vakuutuksen myöntämistä. Sairauden aiheuttamat vammat eivät ole vakuutuksesta korvattavia ruumiinvammoja.

Lasten korvaukset maksetaan erillisen korvaustaulukon mukaisesti ja ne ovat vammasta riippuen noin 10-20% aikuisten korvauksista.

Kuten kaikissa vakuutuksissa myös MurtumaTurva Plus -vakuutuksessa on joitakin rajoitusehtoja.
Vakuutus ei korvaa, mikäli kyseessä on esimerkiksi:

  • sairaus, mikä tahansa luonnollisesti ilmenevä lääketieteellinen tila, rappeuma tai kirurginen toimenpide (tai siitä aiheutuva komplikaatio),
  • tahallisesti itse aiheutettu vamma,
  • vamma, joka on aiheutunut harrastaessa kilpa- tai vaarallisia urheilulajeja tai
  • luunmurtuman kohdalla ennen tapaturmaa todettu luukato tai patologinen murtuma.

Huomioithan myös, että vakuutuksesta maksetaan sen voimassaoloaikana korvaus saman nivelen sijoiltaanmenosta vain kaksi kertaa. 

Katso vakuutuksen rajoitukset tarkemmin vakuutusehdoista.

Lääkäri määrittelee palovamman vakavuuden vakuutusta varten. Toisen asteen palovammat näkyvät rakkuloina ja punoituksena ja ulottuvat syvemmälle kudoksiin. Seurauksena on kova kipu, punoitus, rakkuloita ja ihon turvotus. Rakkulat ovat nesteen täyttämiä, ihonalaisia onkaloita, jotka aiheuttavat kuplimista iholla. Esimerkiksi kahvi, tee ja kuuma vesi ovat toisen asteen palovamman tavallisia aiheuttajia. Toisen asteen palovamma paranee 2-3 viikossa riippuen palovamman laajuudesta ja syvyydestä. Lievä toisen asteen palovamma ei jätä arpea, mutta vakava toisen asteen palovamma jättää arven.

Lääkäri määrittelee palovamman vakavuuden vakuutusta varten. Kolmannen asteen palovammat näkyvät hiiltyneinä kudoksina ja ulottuvat ihon alle lihaksiin ja rasvakerroksiin. Rakkuloita ja punoitusta ei ole, mutta iholla on valkoinen tai ruskea rupikerros, joka peittää syvän haavan, ja iho on kuiva ja kova. Kipua ei tunnu, koska hermot ovat tuhoutuneet. Avotuli tai kiehuva neste on kolmannen asteen palovamman tavallisin aiheuttaja. Kolmannen asteen palovamma ei parane, vaan se vaatii ihonsiirron. Ilman ihonsiirtoa haava umpeutuu jättäen jälkeensä syvän ja pahan arpikerroksen.

Luukato/osteoproosi tarkoittaa ikään nähden merkittävämpää luun haurastumista.

Osteoporoosia sairastava voi saada korvauksen luunmurtumasta, mikäli ko. tapaturma olisi aiheuttanut luunmurtuman myös terveelle. Tämä arvioidaan vahinkokäsittelyn yhteydessä.

Nivelen sijoiltaanmeno, joka vaatii paikoilleen asettamista terveydenhoitohenkilöstön toimesta.

Jos et löytänyt vastusta kysymykseesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme numerossa 0203 03456 (Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@aig.com. Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe klo 9-21 ja la klo 10-16.

Jätä yhteystietosi

Täytäthän kaikki kohdat

Soitamme sinulle seuraavana arkipäivänä

* = täytettävä tieto

Olen kiinnostunut MurtumaTurva Plus -vakuutuksesta.

Haluan saada tietoa AIG:n vakuutuksista, eduista ja uutuuksista.

Voit peruuttaa antamasi luvan milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: aigfinland@aig.com