SairaalaHoiva

Hinta alkaen 5,95 €/kk

SairaalaHoiva -tapaturmavakuutus korvaa jos joudut sairaalahoitoon tai sairaslomalle tapaturman vuoksi. Voit ottaa sen muun vakuutusturvan rinnalle.

SairaalaHoiva-tapaturmavakuutus antaa lisäturvaa sairaalahoidon ja sairausloman varalle

SairaalaHoivan voi ottaa minkä tahansa sairauskuluvakuutuksen rinnalle

Tapaturmia sattuu Suomessa yli miljoona joka vuosi. Jos joudut tapaturman vuoksi sairaalaan, SairaalaHoiva-tapaturmavakuutus on tukenasi heti ensimmäisestä sairaalahoitopäivästä lähtien. Sairaalahoidon pitkittyessä saat korvausta myös hoidon jälkeisestä sairauslomasta.  

Korvaus sairaalahoitopäivien perusteella

SairaalaHoiva-tapaturmavakuutus ei ole perinteinen hoitokuluvakuutus, siksipä sen voi ottaa minkä tahansa olemassa olevan vakuutuksen rinnalle. Monet vakuutusyhtiöt maksavat korvaukset toteutuneiden hoitokulujen mukaan. Tästä vakuutuksesta saat korvauksen sairaalassa vietettyjen päivien perusteella, hoitokulujen sijasta.  

Enimmäiskorvaus sairaalahoitopäivistä jopa 125 €/vrk! 

Enimmäiskorvaus sairauslomapäivistä jopa 60 €/vrk!

Vakuutuksesta maksetaan siis päiväkohtainen kertakorvaus tapaturmasta johtuvan sairaalahoidon tai sitä seuranneen sairausloman perusteella.

 

Päiväkohtaiset korvaukset muun vakuutusturvan lisäksi

SairaalaHoiva-vakuutus antaa lisäturvaa muiden vakuutusten rinnalle, sillä korvaukset maksetaan aina muista vakuutuksista riippumatta!

SairaalaHoiva -tapaturmavakuutus auttaa sinua ja perhettäsi tapaturman sattuessa ja korvaa sairaalassaolosta heti ensimmäisestä päivästä lähtien. 

Sairaalahoito

Jos joutuisit tapaturman vuoksi sairaalahoitoon, maksamme jopa 125 €/vrk. Korvaus maksetaan jokaisesta sairaalassa vietetystä yöstä, heti ensimmäisestä vuorokaudesta lähtien jopa vuoden ajan (enintään 365 vrk). Teho-osastolla sairaalavuorokausikorvaus on kaksinkertainen.  

Sairausloma

Jos sairaalahoidosta kotiuttamisen jälkeen joudut sairauslomalle, maksamme jopa 60 €/vrk. Saat sairauslomakorvauksen, jos olet joutunut viettämään vähintään seitsemän peräkkäistä vuorokautta sairaalahoidossa. Sairauslomakorvausta maksetaan ensimmäisestä päivästä lähtien jopa neljä viikkoa.

Vakuutuksen laajuuden voit valita itse, oman elämäntilanteesi mukaan. Vakuutuksen laajuutta vastaavat korvaukset näet alla olevasta taulukosta. Saat korvauksen muiden korvausten ja tulojen lisäksi. Summa ei perustu hoitokuluihin, vaan voit käyttää rahat kuten haluat.

 

Taso 1

Taso 2

Taso 3

Taso 4

Sairaalahoito (enintään 365 vrk)

50 €/vrk

75 €/vrk

100 €/vrk

125 €/vrk

Sairausloma (enintään 4 vko)

25 €/vrk

35 €/vrk

50 €/vrk

60 €/vrk

Yllä mainitut korvaukset koskevat vakuutettua aikuista (Yksilövakuutuksessa vakuutuksenottaja ja Pari- tai Perhevakuutuksessa myös puoliso tai avopuoliso). Vakuutetuille lapsille sattuneista vahingoista Perhevakuutuksesta maksettavat korvaukset ovat aina 50 % vastaavasta aikuiselle maksettavasta korvauksesta.

Myös 65 vuotta täyttäneille korvaukset ovat 50 % yllä mainituista. 

Sama, edullinen kuukausimaksu iästä riippumatta

Vakuutus myönnetään 18-79-vuotiaille, ja on voimassa 80-vuotiaaksi asti. Vakuutusmaksu ei nouse iän myötä, vaan voit valita juuri omalle kukkarollesi sopivan vakuutuksen kattavuuden. Saat vakuutuksen helposti, sillä se ei edellytä terveysselvitystä. 

 

Taso 1

Taso 2

Taso 3

Taso 4

Yksilövakuutus

5,95 €/kk

10,00 €/kk

11,35 €/kk

13,40 €/kk

Parivakuutus

10,75 €/kk

18,00 €/kk

20,50 €/kk

24,15 €/kk

Perhevakuutus

11,50 €/kk

19,00 €/kk

21,75 €/kk

24,60 €/kk

Yksilövakuutukessa vakuutettuna olet vain sinä. Jos olet yksinhuoltaja, Yksilövakuutus laajenee kuitenkin kattamaan myös lapsesi. 

Parivakuutus kattaa sinun lisäksesi myös puolisosi tai avopuolisosi ja Perhevakuutus lisäksi lapsenne.

SairaalaHoiva -tapaturmavakuutuksen ehdot

Usein kysyttyä

Voit saada SairaalaHoiva-vakuutuksen, jos:

  • olet vähintään 18-vuotias mutta alle 80-vuotias ja
  • asut vakinaisesti Suomessa.

Samat myöntämiskriteerit koskevat myös Pari- tai Perhevakuutukseen liitettävää puolisoa tai avopuolisoa.

Vakuutukseen liitettävien lasten tulee olla yli kuuden (6) kuukauden ikäisiä mutta alle 18-vuotiaita tai, jos lapset opiskelevat kokopäiväisesti, alle 23-vuotiaita.

Vakinaisesti Suomessa asuvaksi katsotaan henkilö, joka asuu Suomessa suurimman osan kalenterivuotta ja kuuluu Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan piiriin ja hänellä on siitä osoituksena voimassaoleva Kela-kortti.

Vakuutus on voimassa 80-vuotiaaksi asti. Vakuutus päättyy viimeistään sen vakuutuskauden lopussa, jonka aikana vakuutuksenottaja täyttää 80 vuotta. Vakuutus päättyy myös, jos vakuutettu oleskelee pääosan kalenterivuodesta ulkomailla, eikä siis asu vakituisesti Suomessa.

Vakuutuksenottajan ei tarvitse antaa terveysselvitystä tai käydä lääkärintarkastuksessa ennen vakuutuksen myöntämistä.

Lasten korvaukset ovat 50% aikuisten korvauksista.

Kuten kaikissa vakuutuksissa myös SairaalaHoiva-vakuutuksessa on joitakin rajoitusehtoja.

Korvausta sairaalahoidosta tai sairauslomasta ei makseta, jos kyseessä on esim.

  • sairaudesta aiheutuva sairaalahoito,
  • tahallisesti itse aiheutettu vamma,
  • tapaturma, joka on sattunut harrastaessa kilpaurheilua tai vaarallisia urheilulajeja tai
  • psyykkinen sairaus tai masennus tai oleskelu pitkäaikaishoitoa antavissa laitoksissa.

Sairauslomakorvausta maksetaan vain, kun vakuutettu ei ole sairaalahoidossa. 

Tarkista täydelliset rajoitusehdot vakuutusehdoista.

Sairaalahoito tarkoittaa, että vakuutettu on sairaalassa potilaana tapaturman tutkimiseksi tai hoitamiseksi yhtäjaksoisesti vähintään 24 tuntia (hoitopäivä). Korvattava sairaalahoito tulee tapahtua kahdentoista (12) kuukauden kuluessa tapaturmasta. Yhtä tapaturmaa kohden maksetaan korvausta enintään 365 hoitopäivältä.

Sairauslomapäivä tarkoittaa lääkärin määräämää sairauslomaa vähintään seitsemän (7) tapaturmasta johtuneen sairaalahoitopäivän jälkeen.

Jos et löytänyt vastusta kysymykseesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme numerossa 0203 03456 (Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@aig.com. Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe klo 9-21 ja la klo 10-16.

Jätä yhteystietosi

Täytäthän kaikki kohdat

Soitamme sinulle viimeistään seuraavana arkipäivänä

* = Täytettävä tieto

Olen kiinnostunut SairaalaHoiva-tapaturmavakuutuksesta.

Haluan saada tietoa AIG:n vakuutuksista, eduista ja uutuuksista.

Voit peruuttaa antamasi luvan milloin tahansa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen: aigfinland@aig.com