AIG
 

AIG:n yhteystiedot

Yritysasiakkaat:
Puh. 0207 010 100 (vaihde)
Fax. 0207 010 170
Sähköposti: brokerdeskfinland@aig.com
Avoinna: ma – pe klo 9-17

Yritysasiakkaiden vahinkoilmoitukset:
Sähköposti: finlandclaims@aig.com
Puh: 0207 010 100 (vaihde)

Henkilöasiakkaat:
Puh. 0203 03456
Sähköposti: asiakaspalvelu@aig.com
Avoinna: ma – pe klo 9-20 ja la klo 10-16

Postiosoite:
AIG Europe Limited sivuliike
Kasarmikatu 44
00130 Helsinki

 

Asiakaspalautteet

Panostamme erityisesti asiakaspalvelumme ja korvauskäsittelymme laatuun ja asiakastyytyväisyyteen. Mikäli et ole tyytyväinen saamaasi palveluun, ota yhteyttä asiakaspalveluumme (Katso yllä Yritys- ja Henkilöasiakkaiden asiakaspalveluiden yhteystiedot). Mikäli olet tyytymätön saamaasi korvauspäätökseen, ota ensin kirjallisesti yhteyttä korvauskäsittelyyn (finlandclaims@aig.com).  

Kuluttajariitojen vaihtoehtoinen riidanratkaisu
Vakuutus- ja rahoitusneuvonta FINE (www.fine.fi) antaa maksuttomia neuvoja ja ohjeita vakuutussopimuksen soveltamisesta. FINEn Vakuutus- ja rahoitusneuvonta ja vakuutuslautakunta antavat myös ratkaisusuosituksia riita-asioihin.

Voit olla yhteydessä myös Kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi), josta saat maksutta tietoa kuluttajan oikeuksista ja sovitteluapua riitatilanteessa. Myös Kuluttajariitalautakunta (www.kuluttajariita.fi) antaa ratkaisusuosituksia riitatilanteissa. Kuluttajaneuvontaan tulisi aina olla yhteydessä ennen asian viemistä Kuluttajariitalautakuntaan.

Mikäli haluat tehdä reklamaation verkkokaupasta ostamastasi vakuutuksesta, voit käyttää myös Euroopan komission Online Dispute Resolution -lomaketta.

Matkahätäpalvelu

Matkavakuutuksiin liittyvissä hätätapauksissa ota yhteyttä Matkahätäpalveluumme.