AIG
 

AIG

Vuonna 1919 perustettu American International Group, Inc. (AIG) on yksi maailman johtavista vakuutuskonserneista. Maailmanlaajuisesti AIG:llä on toimintaa yli 80 maassa ja markkina-alueella. Asiakkaita yhtiöllä on maailmanlaajuisesti yli 90 miljoonaa. AIG:n ja sen tytäryhtiöiden tuotevalikoimaan kuuluu vahinko-, henki- ja eläkevakuutuksia.

Vakavaraisena yhtiönä AIG:llä on yksi markkinoiden laajimmista tuoteportfolioista ja se työllistää vakuutusalan parhaita asiantuntijoita ja korvauskäsittelijöitä. Näin AIG:llä on mahdollisuus kattaa lähes mitä tahansa vakuutettavissa olevia riskejä.

AIG Finland

AIG:n Suomen sivuliikkeen konttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiö aloitti toimintansa Suomessa vuonna 1988. Suomen sivuliike on osa AIG Europe S.A:ta, joka on American International Groupin tytäryhtiö. AIG Europe S.A:n pääkonttori sijaitsee Luxemburgissa, ja se toimii Euroopassa 26 sivuliikkeen kautta.

AIG on johtava yritysvakuuttaja Suomessa, ja toimii yritysvakuutusasioissa pääasiassa vakuutusmeklareiden välityksellä. AIG:n Suomen sivuliike tarjoaa vakuutusratkaisuja yritysten perinteisempiin vakuutustarpeisiin, kuten omaisuus- ja toiminnan vastuuvakuutuksia. Lisäksi vakuutustarjontaan sisältyy monia erityisvakuutuksia, kuten kyber-, luotto-, liikematka-, kuljetus-, terrorismi-, johdon vastuu-, varallisuusvastuu- ja ympäristövastuuvakuutus.

Yritysten lisäksi AIG:n Suomen sivuliike vakuuttaa satojatuhansia henkilöasiakkaita. Henkilöasiakkaiden tuotevalikoima koostuu tyypillisten matka-, tapaturma- ja kotivakuutusten lisäksi useista muista vakuutuksista, kuten mm. henkilöllisyysvarkausvakuutuksesta, vakuutuksesta vakavan sairauden varalle sekä erilaisista laitevakuutuksista.

Globaali ja paikallinen asiantuntemus ja riskienhallinta: AIG:llä on toimintaa ympäri maailmaa ja yhtiö tunnetaan erinomaisesta asiantuntemuksesta riskienhallinnassa sekä vahvasta paikallisesta markkinatuntemuksesta.

Johtava vakuuttaja: AIG on yksi johtavista vakuuttajista ammattitaitoisen henkilökunnan, innovatiivisten palveluiden ja dynaamisen tuotekehityksen ansiosta. AIG oli ensimmäinen vakuutusyhtiö Suomessa, joka otti tuotevalikoimaansa esimerkiksi johdon vastuu- ja kybervakuutukset.

Räätälöityjä vakuutusratkaisuja: AIG:n vakuutusasiantuntijat sitoutuvat tarjoamaan asiakkailleen yksilöllisiä, asiakkaan kehittyviin tarpeisiin sovitettuja vakuutusratkaisuja.

Vahinkokäsittely etusijalla: AIG panostaa vahinkokäsittelyyn varmistaakseen asiakkailleen parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. AIG:llä on Suomessa töissä yli 20 korvauskäsittelijää, jotka hoitavat asiakkaidemme vahinkoja vankalla teknisellä asiantuntemuksella nopeasti, hyvää asiakaspalvelua unohtamatta. Kaikki vahingot käsitellään AIG:n omassa vahinkopalvelutiimissä Helsingissä.

Asiakkaamme: AIG:n asiakaskunta koostuu pääasiassa Suomen suurimmista yrityksistä sekä suuresta joukosta kuluttaja-asiakkaita.

AIG haluaa pitää huolta ja kehittää monipuolista ja tasa-arvoista työyhteisöä. Toimimme globaaleilla markkinoilla ja tiedämme, että ihmisten, ideoiden ja osaamisen tasa-arvoinen ja monipuolinen hyödyntäminen on välttämätöntä aidon kilpailuedun saavuttamiseksi sekä yritys- ja kuluttaja-asiakkaidemme laadukkaan palvelun varmistamiseksi. Ei riitä, että arvostamme tasa-arvoista ja monimuotoista työyhteisöä - meidän tulee aidosti olla sellainen. AIG yrityksenä työllistää maailman parhaita ihmisiä.