AIG
 

Tietoa AIG:sta

AIG Europe Limited on American International Group, Inc. (AIG):n tytäryhtiö.

AIG on yksi maailman johtavista vahinkovakuutuskonserneista, joka palvelee asiakkaita yli 130 maassa, ja jonka palveluksessa on noin 40 000 työntekijää ympäri maailmaa. AIG:n tytäryhtiöt palvelevat yritys-, yksityis- ja institutionaalisia asiakkaita maailman johtaviin kuuluvan vahinkovakuutusverkostonsa kautta. AIG ja sen tytäryhtiöt tarjoavat myös henki- ja eläkevakuutuspalveluita Yhdysvalloissa. AIG:n osake on listattu New Yorkin ja Tokion pörsseissä.

Suomessa AIG:n palveluksessa on yli 50 asiantuntijaa, jotka vastaavat yksilöllisten vakuutusratkaisujen räätälöinnistä ja vahinkojen hoidosta. Lisäksi yksityisasiakkaiden palvelukeskuksessa työskentelee yli 20 henkilövakuuttamisen ammattilaista.

AIG kehittää ja markkinoi myös yksilövakuutuksia yhteistyökumppaneidensa luottokortti- tai muihin asiakaskohderyhmiin sekä tarjoaa TravelGuard yksilömatkavakuutuksia suoraan kuluttajille.

Lisäksi AIG palvelee Suomesta käsin asiakkaita myös Baltian maissa.

AIG:n vahvuudet vakuutusyhteistyökumppanina:

    • Erinomainen riskienhallinnan tietotaito globaalisti ja paikallisesti
    • Maailmanlaajuinen ja paikallinen markkinatuntemus
    • Innovatiivinen palvelu- ja tuotekehitys
    • Yksilölliset vakuutusratkaisut
    • Erinomainen asiakaspalvelu
    • Nopea vahinkokäsittely (Suomessa suurin osa kuluttaja-asiakkaiden vahingoista
       käsitellään alle 48 tunnissa)

AIG työnantajana

AIG tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia eri alojen ammattilaisille. Vakuutusyhtiönä meillä on haastavia uramahdollisuuksia erityisesti underwritereille, aktuaareille ja juristeille mutta myös markkinoinnin, rahoituksen, myynnin ja viestinnän ammattilaisille. Johtavana vakuutusyhtiönä AIG on mukana muokkaamassa ja kehittämässä koko vakuutusalaa. Meillä työskentelee useissa tehtävissä maailman johtavia asiantuntijoita, jotka jakavat osaamistaan eri puolille maailmaa. Jos haluat maailmanluokan mahdollisuuksia ja jännittävän uran aidosti kansainvälisessä yhtiössä, hae meille töihin!

Tasa-arvo AIG:lla

Me AIG:lla haluamme rakentaa monipuolisen ja tasa-arvoisen työyhteisön, joka edesauttaa yksilön täysipainoisen sitoutumisen ja organisaation valmiuksien yhdistämistä. Toimimme globaaleilla markkinoilla ja tiedämme, että ihmisten, ideoiden ja osaamisen tasa-arvoinen ja monipuolinen hyödyntäminen on välttämätöntä, jotta voimme saavuttaa aidon kilpailuedun. Ei riitä, että arvostamme tasa-arvoista ja monimuotoista työyhteisöä - meidän tulee aidosti olla sellainen. AIG yrityksenä työllistää maailman parhaita ihmisiä.