Tietoa meistä

AIG

American International Group, Inc. (AIG) on yksi maailman johtavista vakuutuskonserneista. Maailmanlaajuisesti AIG:llä on toimintaa yli 80 maassa ja markkina-alueella. Asiakkaita yhtiöllä on maailmanlaajuisesti yli 90 miljoonaa. AIG:n ja sen tytäryhtiöiden tuotevalikoimaan kuuluu vahinko-, henki- ja eläkevakuutuksia.

Vakavaraisena yhtiönä AIG:llä on yksi markkinoiden laajimmista tuoteportfolioista ja se työllistää vakuutusalan parhaita asiantuntijoita ja korvauskäsittelijöitä. Näin AIG:llä on mahdollisuus kattaa lähes mitä tahansa vakuutettavissa olevia riskejä.

AIG Finland

AIG:n Suomen sivuliikkeen konttori sijaitsee Helsingissä. Yhtiö aloitti toimintansa Suomessa vuonna 1988. Suomen sivuliike on osa AIG Europe S.A:ta, joka on American International Groupin tytäryhtiö. AIG Europe S.A:n pääkonttori sijaitsee Luxemburgissa, ja se toimii Euroopassa 26 sivuliikkeen kautta.

AIG on johtava yritysvakuuttaja Suomessa, ja toimii yritysvakuutusasioissa pääasiassa vakuutusmeklareiden välityksellä. AIG:n Suomen sivuliike tarjoaa vakuutusratkaisuja yritysten perinteisempiin vakuutustarpeisiin, kuten omaisuus- ja toiminnan vastuuvakuutuksia. Lisäksi vakuutustarjontaan sisältyy monia erityisvakuutuksia, kuten kyber-, luotto-, liikematka-, kuljetus-, terrorismi-, johdon vastuu-, varallisuusvastuu- ja ympäristövastuuvakuutus.

Yritysten lisäksi AIG:n Suomen sivuliike vakuuttaa satojatuhansia henkilöasiakkaita. Henkilöasiakkaiden tuotevalikoima koostuu tyypillisten matka-, tapaturma- ja kotivakuutusten lisäksi useista muista vakuutuksista, kuten mm. henkilöllisyysvarkausvakuutuksesta, vakuutuksesta vakavan sairauden varalle sekä erilaisista laitevakuutuksista.

Miksi valita AIG?

Globaali ja paikallinen asiantuntemus ja riskienhallinta

AIG:llä on toimintaa ympäri maailmaa ja yhtiö tunnetaan erinomaisesta asiantuntemuksesta riskienhallinnassa sekä vahvasta paikallisesta markkinatuntemuksesta.

Räätälöityjä vakuutusratkaisuja

AIG:n vakuutusasiantuntijat sitoutuvat tarjoamaan asiakkailleen yksilöllisiä, asiakkaan kehittyviin tarpeisiin sovitettuja vakuutusratkaisuja.

Johtava vakuuttaja

AIG on yksi johtavista vakuuttajista ammattitaitoisen henkilökunnan, innovatiivisten palveluiden ja dynaamisen tuotekehityksen ansiosta. AIG oli ensimmäinen vakuutusyhtiö Suomessa, joka otti tuotevalikoimaansa esimerkiksi johdon vastuu- ja kybervakuutukset.

Vahinkokäsittely etusijalla

AIG panostaa vahinkokäsittelyyn varmistaakseen asiakkailleen parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen. AIG:llä on Suomessa töissä yli 20 korvauskäsittelijää, jotka hoitavat asiakkaidemme vahinkoja vankalla teknisellä asiantuntemuksella nopeasti, hyvää asiakaspalvelua unohtamatta. Kaikki vahingot käsitellään AIG:n omassa vahinkopalvelutiimissä Helsingissä.

Asiakkaamme

AIG:n asiakaskunta koostuu pääasiassa Suomen suurimmista yrityksistä sekä suuresta joukosta kuluttaja-asiakkaita.

Tasa-arvo AIG:lla

AIG haluaa pitää huolta ja kehittää monipuolista ja tasa-arvoista työyhteisöä. Toimimme globaaleilla markkinoilla ja tiedämme, että ihmisten, ideoiden ja osaamisen tasa-arvoinen ja monipuolinen hyödyntäminen on välttämätöntä aidon kilpailuedun saavuttamiseksi sekä yritys- ja kuluttaja-asiakkaidemme laadukkaan palvelun varmistamiseksi. Ei riitä, että arvostamme tasa-arvoista ja monimuotoista työyhteisöä - meidän tulee aidosti olla sellainen. AIG yrityksenä työllistää maailman parhaita ihmisiä.

Korvaukset palveluntuottajille