Tietoa koronaviruksesta (covid-19)

Uusi koronavirus leviää ympäri maailmaa ja vaikuttaa kaikkien elämään. Me AIG:llä haluamme omalla toiminnallamme turvata työntekijöidemme, asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme terveyttä ja hyvinvointia nykyisissä poikkeusoloissa. Kiitämme asiakkaitamme ja yhteystyökumppaneitamme joustavuudesta ja hyvästä yhteistyöstä nopeasti muuttuvissa ja haastavissa olosuhteissa.

AIG:n toiminta jatkuu normaalisti ja palvelemme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme kaikkialla maailmassa. Henkilöstömme on siirtynyt pääasiassa etätöihin, jotta voimme huolehtia osaltamme tartuntariskin minimoimisesta. Tämä on tärkeää sekä yleisen hyvinvoinnin kannalta, että myös paras keino huolehtia henkilöstömme hyvinvoinnista, ja siten turvata liiketoimintamme jatkuvuus asiakkaidemme parhaaksi. Näin voimme varmistaa paitsi korvauspalveluiden ja asiakaspalvelun toiminnan, myös yhteistyökumppaneidemme ja asiakkaidemme palvelemisen uusissa vakuutustarpeissa.

Toimintamme ytimessä on ihmisten, yritysten ja yhteisöjen auttaminen epävarmoina aikoina. AIG on sitoutunut siihen myös tässä ennalta-arvaamattomassa humanitaarisessa kriisissä.

Palaa tälle sivulle tutustuaksesi säännöllisiin päivityksiin

Päivitys koronavirustilanteesta

Travel Guardin katsaus tilanteeseen.