Naisten Syöpävakuutus

Taloudellista turvaa sinulle ja perheellesi naisten syövän varalta, alkaen vain 5,00 €/kk

Naisten Syöpävakuutus on työikäisille naisille suunniteltu edullinen vakuutus vakavan sairauden varalle. Merkittävät korvaukset maksetaan heti naisten syövän diagnoosin jälkeen.

Monen talous on mitoitettu säännöllisiin tuloihin, ja yllättävän sairauden ja sairausloman niihin aiheuttamaa tulonmenetystä voi olla hankala paikata. Naisten syöpävakuutus auttaa silloin ylläpitämään elämänlaatua.

Tuemme Roosa nauha -keräystä

10% syöpävakuutusten ensimmäisestä vuosimaksusta Roosa nauha -keräykselle

Mikäli Naisten Syöpävakuutus ei sovellu sinulle, saat tietoa AIG:n muista syöpävakuutuksista soittamalla maksuttomaan numeroomme 0800 1 222 44.

Taloudellista turvaa rintasyövän tai muun gynekologisen syövän varalta

Tuemme Syöpäsäätiön Roosa nauha -keräystä

AIG on Roosa nauha -keräyksen yhteistyökumppani ja jokaisen myydyn Naisten Syöpävakuutuksen ensimmäisestä vuosimaksusta lahjoitetaan 10% syöpätutkimuksen tukemiseen.

Kun vakava sairaus yllättää - vakuutus auttaa ylläpitämään elämänlaatua 

Vakuutus ei suojaa sairastumiselta, mutta jos sairastut, on tärkeää, että olet varautunut syöpäsairauden aiheuttamiin taloudellisiin seurauksiin. Naisten Syöpävakuutus on suunniteltu nimenomaan tätä varten.

Korvauksesta huomattava taloudellinen tuki

Naisten Syöpävakuutus on tukenasi sairauden ensihetkistä lähtien. Jopa 50 000 euron korvaus maksetaan heti kun rintasyöpä tai muun gynekologinen syöpä todetaan. Mikäli syöpä vaatii leikkaushoitoa, saat myös leikkauskorvausta enimmillään 10 000 euroa.

 

Veroton korvaus

Saat Naisten Syöpävakuutuksen korvaussumman tilillesi kokonaisuudessaan. Korvauksesta ei nykyisen verotuskäytännön mukaisesti peritä veroja.

AIG:n vakuutus - kokemuksia: "Yksi huoli vähemmän"

Anna-Liisa kertoo, miten Naisten Syöpävakuutus helpotti hänen arkeaan syövän toteamisen jälkeen.

Katso edulliset hinnat

Kupillinen hyvää kahvia ja leivos lempikahvilassasi pari kertaa kuukaudessa ei ole kummoinen kustannus. Samalla rahalla voit halutessasi varautua pahan päivän varalle. 

Vakuutusmaksu määräytyy ikäsi perusteella - sinun kannattaa ottaa vakuutus juuri nyt. 

Mitä aikaisemmin otat vakuutuksen, sitä halvemmat ovat kuukausittaiset vakuutusmaksusi. Alla olevasta taulukosta näet tasokohtaiset hinnat ja voit tarkistaa tämänhetkisen ikäsi mukaisen kuukausimaksun.

 

  Taso 1   Taso 2 Taso 3  Taso 4  Taso 5 
18 – 29 v. 5,00 €/kk 7,20 €/kk 10,00 €/kk 15,30 €/kk 26,20 €/kk
30 – 39 v. 6,80 €/kk 9,70 €/kk 14,20 €/kk 21,60 €/kk 37,00 €/kk
40 – 44 v. 9,40 €/kk 13,60 €/kk 19,40 €/kk 29,40 €/kk 50,50 €/kk
45 – 49 v. 13,10 €/kk 19,10 €/kk 27,10 €/kk 41,30 €/kk 70,60 €/kk
50 – 54 v. 15,50 €/kk 22,40 €/kk 31,80 €/kk 48,40 €/kk 83,10 €/kk
55 – 59 v. 17,20 €/kk 25,00 €/kk 35,80 €/kk 54,20 €/kk 93,10 €/kk

Merkittävät korvaukset muun vakuutusturvan lisäksi

Muista vakuutuksista saamasi korvaukset eivät vaikuta Naisten Syöpävakuutuksen korvauksiin. Jos sinulla on sairauskuluvakuutus, voit hakea kuluista korvauksen siitä, ja saat silti täyden korvauksen Naisten Syöpävakuutuksesta.

Summa ei siis perustu hoitokuluihin, vaan voit käyttää rahat kuten haluat – siihen mikä on sillä hetkellä tärkeintä sinulle ja perheellesi.

Valitse itsellesi parhaiten sopiva kattavuustaso.

  Taso 1 Taso 2 Taso 3 Taso 4 Taso 5
Diagnoosikorvaus 10 000 € 15 000 € 20 000 € 30 000 € 50 000 €
Leikkauskorvaus 1000 € 2000 € 3000 € 5000 € 10 000 €

Naisten Syöpävakuutuksen ehdot

Usein kysyttyä

Saat vakuutuksen helposti puhelimitse.

Emme tarvitse kirjallista hakemuslomaketta tai laajaa selvitystä terveydentilastasi. Elintapasi eivät myöskään vaikuta vakuutuksen myöntämiseen tai hintaan. Saat vakuutuksen puhelinsoitolla!

Tee näin:

TAI 

 • Soita maksuttomaan numeroon 0800 1 222 44.
 • Kuulet asiakaspalvelijalta kaikki vakuutuksen yksityiskohdat.
 • Asiakaspalvelija tarkistaa että henkilötietosi ovat oikein.
 • Asiakaspalvelija tekee sinulle lyhyen terveysselvityksen.
 • Vakuutus tulee voimaan puhelimessa. 90 päivän karenssiaika lähtee käyntiin puhelusta. Vakuutusturva alkaa tämän karenssiajan jälkeen.

Mikäli Naisten Syöpävakuutus ei sovellu sinulle, saat tietoa AIG:n muista syöpävakuutuksista soittamalla maksuttomaan numeroomme 0800 1 222 44.

Kaikista AIG:n syöpävakuutuksista lahjoitetaan 10% vakuutuksen ensimmäisestä vuosimaksusta Roosa nauha -keräykseen.

1. Sitova vakuutussopimus syntyy, kun olet hyväksynyt AIG:n tarjouksen myyjän kanssa sopimallasi tavalla. 

2. Saat vakuutusasiakirjat sähköpostiisi parin päivän sisällä tai halutessasi kirjeitse kotiin. Sinun ei tarvitse allekirjoittaa mitään. 

3. Vakuutusmaksu laskutetaan e-laskuna, jonka voit tilata vakuutusasiakirjojen mukana tulevien ohjeiden mukaisesti.

Naisten Syöpävakuutuksesta korvataan seuraavat naisten syövät:

 • rintasyöpä
 • kohtusyöpä
 • kohdunkaulan syöpä
 • munanjohdinsyöpä
 • munasarjasyöpä
 • emätinsyöpä
 • ulkosynnyttimien syöpä 

Diagnoosikorvaus maksetaan lääkärintodistuksen perusteella, jos kyseessä on jokin edellä mainittu syöpäsairaus.  Lisäksi vakuutuksesta maksetaan leikkauskorvaus, jos syöpä vaatii leikkausta kahden vuoden sisällä sen toteamisesta. 

Vakuutuksen korvaussummat riippuvat valitsemastasi vakuutustasosta. Hinnaltaan edullisimmalla tasolla diagnoosikorvaus on 10 000 € ja mahdollinen leikkauksesta maksettava lisäkorvaus 1 000 €. Parhaimmillaan korvaukset voivat olla jopa 50 000 € (diagnoosi) + 10 000 € (leikkaus), jos vakuutuksen ottaa korkeimmalta vakuutustasolta.

Naisten Syöpävakuutus voidaan myöntää, jos:

 • olet 18-59-vuotias nainen
 • asut vakituisesti Suomessa
 • sinulla ei ole aiemmin todettu syöpää tai pahanlaatuisia solumuutoksia
 • sinulla ei ole tällä hetkellä kesken tutkimuksia syöpään tai syöpäepäilyyn liittyen
  eikä
 • sinulla ole HIViä tai AIDSia

Kyllä, vakuutuksenottajan täytyy vahvistaa, ettei hänellä ole koskaan aikaisemmin diagnosoitu missään kehon osassa syöpää tai normaalista poikkeavia pahanlaatuiseksi luokiteltuja solumuutoksia, eikä hän tällä hetkellä odota mitään tutkimustuloksia syöpään tai syöpäepäilyyn liittyen, ja ettei hänellä ole HIViä tai AIDSia. Terveysselvityksen voi antaa helposti puhelimitse.

Naisten Syöpävakuutus on voimassa 65-vuotiaaksi saakka, joten se on turvanasi aktiivisen työelämän ajan.

Vakuutussopimus on voimassa toistaiseksi, kunnes toinen sopimusosapuoli irtisanoo sopimuksen. Vakuutus päättyy jos vakuutettu asuu pääosan kalenterivuodesta ulkomailla.

Kuten kaikissa vakuutuksissa myös Naisten Syöpävakuutuksessa on joitakin rajoitusehtoja. 

Rajoituksilla korvauksen ulkopuolelle rajataan tapaukset, joissa oireet ovat alkaneet ennen vakuutuksen ottamista tai heti sen jälkeen ja tapaukset, jotka eivät yleensä vaadi pitkiä hoitojaksoja tai sairauslomia. 

Vakuutuskorvausta ei siis voida maksaa, mikäli: 

 • ennen vakuutuksen ottamisajankohtaa on ollut syöpä tai pahanlaatuisia solumuutoksia tai on tehty tutkimuksia, joiden perusteella todetaan myöhemmin syöpä
 • syöpä todetaan tai diagnoosiin johtavat tutkimukset aloitetaan 90 päivän karenssiajan aikana. Vakuutusmaksua ei peritä tältä karenssiajalta.
 • mikäli on kyseessä syövän esiaste tai paikallinen, kudoksiin leviämätön tai in situ –syöpä, liikasarveistuminen tai ihon tyvisolu-, levyepiteelisyöpä tai alkuvaiheen melanooma, tai syöpä on aiheutunut ydinvoimaan liittyvien aineiden tai laitteistojen käsittelystä.
 • syöpä on levinnyt muusta elimestä tai ruumiinosasta naisten elimiin tai
 • syövän toteamisen aikaan vakuutettu sairastaa HIViä tai AIDSia.

Huomioithan myös, että

 • diagnoosi- ja leikkauskorvaus maksetaan vakuutuksen voimassaoloaikana vain kerran ja
 • vakuutusturva päättyy, mikäli vakuutettu muuttaa pysyvästi ulkomaille.

Tarkista täydelliset rajoitusehdot vakuutusehdoista. 

Syöpätilastot - tilastoja syövän yleisyydestä

Jokainen meistä tuntee jonkun, joka on sairastunut syöpään – ja parantunut. Silti vakavista sairauksista pelkäämme eniten nimenomaan syöpää. Syövän ja kuoleman välille ei kuitenkaan tarvitse kirjoittaa yhtäläisyysmerkkiä. Tukea ja tietoa kaikista syöpäsairauksista saat syöpäjärjestöjen verkkosivuilta.

Rintasyöpä on naisten yleisin syöpä

Suomessa rintasyöpä on naisten yleisin syöpäsairaus, ja se yleistyy tasaisesti kaiken aikaa. Rintasyövän ilmeneminen  alkaa yleensä 25 ikävuoden jälkeen. Sairastumisen riski    kasvaa iän myötä.  Rintasyöpään ei ole selkeitä syitä. Joitakin sairastumisriskiä lisääviä tekijöitä on löydetty, mutta vain esimerkiksi 5-10% rintasyöpätapauksista perinnöllisyyttä voidaan pitää sairastumisen syynä. Rintasyöpä ei myöskään kehity esimerkiksi rintaan osuneesta iskusta, eikä tauti ole tarttuva.

Olemme kuitenkin onnekkaita, sillä syöpäsairauksista paraneminen on Suomessa maailman kärkitasoa: tällä hetkellä rintasyöpään sairastuneista 89 % on elossa viiden vuoden päästä syövän toteamisesta. Liikunta ja ylipainon välttäminen voivat auttaa vähentämään jokaisen henkilökohtaista riskiä. Lisäksi syövästä selviytymiseen vaikuttaa syövän aikainen toteaminen. Joukkotarkastuksinakin säännöllisesti suoritettavat mammografia- ja papa-tutkimukset vaikuttavat ratkaisevasti sairaudesta selviämiseen. 

Lisätietoa aiheesta voit lukea Roosa nauhan verkkosivuilta. 

Jos et löytänyt vastusta kysymykseesi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme numerossa 0203 03456 (Puhelun hinta 8,35 snt/puh + 16,69 snt/min.) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@aig.com. Asiakaspalvelumme on avoinna ma-pe klo 9-21 ja la klo 10-16.